“Pursânge andaluz” la Biblioteca Județeană

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare august 5, 2016 10:32

“Pursânge andaluz” la Biblioteca Județeană

Biblioteca Judeţeană Satu Mare, organizează luni, 8 august, cu începere de la ora 16.00, în Sala de lectură ”Gheorghe Bulgăr”, lansarea romanului „Pursânge andaluz” apărut recent, sub semnătura autoarei Mihaela Moreno.

Romanul, apărut la Editura „Infarom” din Craiova, „îi poartă pe cititori în frumoasa Andaluzia, pe tărâmul cailor andaluzi, al poeziei, al frumoaselor dansatoare de flamenco, al trubadurilor veșnic îndrăgostiţi. Emblematicele personaje Elisabeth Pearson și Juan Trujillo vă invită să iubiţi adevărat, să suferiţi sincer, să luptaţi până la sfârșit în ceea ce credeţi.“, după cum însăși autoarea mărturisește.

Cu romanul său „Pursânge Andaluz”, Mihaela Moreno îi invită pe cititori să cunoască o lume în care se împletește armonios pasiunea cu raţiunea, dârzenia cu dragostea, în care se ţes legături sacre, tainice între om şi legendarul său partener, calul.

La eveniment sunt invitați să participe toți iubitorii de literatură, profesori și scriitori, oameni de cultură,  jurnaliști, oameni pasionați de echitație, apropiați și colaboratori, și toți cei care doresc să-i fie alături și să-i transmită un gând bun autoarei. Mihaela Moreno este cercetător în domeniul lingvisticii, scriitoare, specialist în terapie ecvestră.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="46656"]