Recomandările Poliției Române în sezonul cumpărăturilor

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare decembrie 7, 2016 16:05

Recomandările Poliției Române în sezonul cumpărăturilor

Urmează o perioadă în care supermarketurile, mall-urile, târgurile, pieţele devin tot mai aglomerate. În graba cumpărăturilor, Poliţia Română vine cu câteva recomandări în acest sens.

 Pentru a evita aglomerările din magazine mulți dintre cetățeni aleg să-și facă cumpărăturile online. Poliția Română vă recomandă să verificați dacă site-ul de pe care faceți tranzacția este de încredere şi să analizaţi opiniile altor cumpărători, condiţiile de livrare şi de garanţie. Evitaţi să aveţi asupra dumneavoastră sume mari de bani în numerar. Utilizarea cardului pentru plata cumpărăturilor este posibilă în majoritatea magazinelor şi reduce riscul de a rămâne fără bani, în cazul pierderii sau sustragerii portofelului.

Păstraţi banii în buzunarele interioare ale vestimentaţiei, în borsete sau genţi! Dacă vă aflaţi într-o zonă aglomerată protejaţi-vă geanta!

Folosirea telefonului/tabletei sau a altor gadgeturi vă pot distrage pe dumneavoastră, dar pot atrage şi atenţia hoţilor. Nu vă lăsaţi bunurile de valoare (borsetă, servietă, haine) în căruciorul pentru cumpărături!

Articole relevante

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="53268"]