Rezultate primite în aplauze la PSD Satu Mare

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare decembrie 12, 2016 15:01

Rezultate primite în aplauze la PSD Satu Mare

Bucurie mare a fost aseară în tabăra PSD Satu Mare la aflarea primelor rezultate ale exit-polurilor. Au fost aplauze și urale din partea membrilor partidului care s-au declarat mai mult decât mulțumiți de rezultatul obținut.

O victorie zdrobitoare. Așa este caracterizat rezultatul obținut de Partidul Social Democrat la alegerile Parlamentare din 11 decembrie 2016. Președintele organizației județene PSD, Aurelia Fedorca a declarat că acest rezultat reprezintă rodul unei munci asidue.

Gabriel Leș, candidatul PSD pentru Senat s-a declarat la rândui mulțumit și satisfăcut de rezultatul obținut de formațiunea politică din care face parte.

De asemenea, candidatul PSD pentru Camera Deputaților, Ioana Bran a ținut să mulțumescă întregii echipe PSD pentru munca depusă în această campanie.

Programul de guvernare pe care l-a propus Partidul Social Democrat a fost cel care a dus la un astfel de rezultat, aceasta a fost declarația lui Octavia Petric, candidat pentru Camera Deputaților.

Primele rezultate ale exit-polurilor arătau că Partidul Social Democrat a obținut un scor de 45% la nivel național, urmați fiind de PNL cu 20% și USR cu 8%.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="53443"]