Rezultatele alegerilor: UDMR câştigă detaşat la Satu Mare

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare decembrie 13, 2016 18:55

Rezultatele alegerilor: UDMR câştigă detaşat la Satu Mare

Judecătorul Remus Nemeş, preşedintele Biroului Electoral de Circumscripţie din Satu Mare a prezentat marţi, 13 decembrie, în cadrul unei conferinţe de presă, rezultatele oficiale ale alegerilor parlamentare.

Pe lângă rezulatele oficiale, trebuie menţionat şi faptul că întreg procesul electoral a decurs fără probleme, iar atât reprezentanţii BEC şi ai Autorităţii Electorale Permanente, dar şi prefectul Radu Bud, au ţinut să-i felicite pe toţi preşedinţii şi locţiitorii secţiilor de votare din judeţul Satu Mare.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu a ţinut, la rându-i, să-i felicite pe reprezentanţii structurilor Ministerului Afacerilor Interne, pentru aportul adus de aceştia la buna desfăşurare a procesului electoral.

Legat de rezultatele alegerilor, potrivit datelor furnizate de Biroul Electoral de Circumscripţie, la Satu Mare, învingător a ieşit Uniunea Democrată a Maghiarilor din România, urmată de Partidul Social Democrat şi Partidul Naţional Liberal.

În urma centralizării proceselor verbale de la nivelul celor 334 de secții din județ, rezultă că duminică s-au prezentat la urne un număr de 110.532 de sătmăreni.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="53477"]