România a învins Finlanda cu 2 la 0

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare octombrie 15, 2014 15:17

România a învins Finlanda cu 2 la 0

collage-5555-resizeMarţi, 14 octombrie, echipa națională a României a învins în deplasare, reprezentativa Finlandei, graţie „dublei” reuşite de Bogdan Stancu. La Helsinki, în faţa a 15.000 de spectatori, Finlanda şi România au început modest prima repriză a celui de-al treilea meci din grupa preliminară.
Gazdele au găsit în repetate rânduri câteva breşe în defensiva tricoloră, dar finalizările au lăsat de dorit.

Prima acţiune periculoasă s-a consumat în careul lui Tătărusanu, atunci când Hetemaj a fost servit excelent de Eremenko, însă şutul său a fost repsins în lateral de portarul român.

Debutul celei de a doua reprize s-a înregistrat cu atacul gazdelor, dar, la fel ca în prima repriză, fără deznodământ.

România a modificat tabela de marcaj, după mutarea inspirata a selecţionerului Piţurcă, care l-a introdus pe Sânmărtean în locul lui Chipciu, fapt ce a contribuit decisiv la golul înscris de Stancu, din corner în minutul 54. Finlanda a rămas în 10, după cele două avertismente primite de Ring, în doar patru minute.

România a prins curaj, iar în minutul 84, acelaşi Stancu a reuşit să-şi treacă în cont o „dublă”, printr-un şut de la 18 metri. Aşadar, România a obţinut, în deplasare, trei puncte extrem de imporante în vederea menţinerii în topul Grupei F.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="13651"]