Rotaract: Aparat de 1.500 euro donat Spitalului Judeţean

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare februarie 26, 2016 18:37

Rotaract: Aparat de 1.500 euro donat Spitalului Judeţean

Aproximativ 1.500 de euro au fost donaţi, sub formă de aparatură, Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare, în cadrul unui proiect al Clubului Rotaract. În după-amiaza zilei de vineri, în prezenţa conducerii spitalului, a şefei Secţiei de Obstetrică-Ginecologie şi a membrilor Clubului, unităţii spitaliceşti i-a fost donată un cardiotocograf.

Aparatul a fost cumpărat în urma proiectului ,, O cană de fericire’’ desfăşurat în perioada 4-20 decembrie 2015 şi a fost donat pentru a fi folosit de către medicii sătmăreni. Predarea cardiotocografului a avut loc vineri, 26 februarie, în incinta Spitalului Judeţean, pe secţia de Obstetrică Ginecologie.

Medicul Viorica Varodi, şefa Secţiei de Obstetrică-Ginecologie a precizat că Spitalul Judeţean a avut mare nevoie de acest aparat, unul pe care medicii sătmăreni îl aşteptau de mai multă vreme.

Managerul Spitalului Judeţean, Marcela Papici a ţinut să sublinieze nu atât perfomanţele de care este capabil acest aparat, cât gestul remarcabil de care au dat dovadă sătmărenii în perioada sărbătorilor de iarnă.

Cardiotocograful este un aparat care măsoară atât bătăile inimii copilului, cât şi a mamei în timpul sarcinii.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="40031"]