Roți încinse la maxim pe pista ACR

Dulf Alexandra
By Dulf Alexandra martie 13, 2017 11:21

Roți încinse la maxim pe pista ACR

Sambata, 11 martie, a avut loc prima etapa a Campionatului International de Rally Sprint ACR 2017. Locatia consacrata pentru etapa de debut a fost Poligonul ACR Satu Mare unde pilotii si-au prezentat noile achizitii si noile imbunatatiri aduse masinilor de curse si au demonstrat ca pauza de iarna nu le-a diminuat adrenalina de concurs.

La aceasta etapa s-au inscris 74 de concurenti si s-au prezentat la start 70 de concurenti din Baia Mare, Livada, Carei, Zalau, Cluj Napoca, Oradea, Timisoara, Targu Mures, Miercurea Nirajului, Miercurea Ciuc, Petrosani, Satu Mare si chiar si din Ungaria si Austria, intrecerea adresandu-se atat pilotilor debutanti cat si celor avansati.
Competitia a fost una foarte stransa, astfel incat pana in ultimul moment al mansei secunde toti au stat cu sufletul la gura pe marginea pistei, si au privit cu atentie evolutia colegilor. In clasamentul final s-a constatat existenta unei diferente minime intre locul 1 si locul 2 la grupa Avansati Clasa 2 de doar o miime, dovedind disputa uriasa pentru primele locuri.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="54615"]