S-a deschis terasa Promena!

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare aprilie 19, 2016 17:00

S-a deschis terasa Promena!

Odată cu apropierea sezonului estival, au început să răsară şi terasele pe bulevardele sătmărene, multe dintre ele ademenindu-şi clienţii cu oferte dintre cele mai avantajoase. Unul dintre cele mai râvnite restaurante din municipiu, Promena, reuşeşte să eclipseze concurenţa cu un spaţiu amenajat după cele mai noi standarde, iar sătmărenii care îşi savurează cafeaua sau gustă din preparatele pregătite la terasa de pe strada Decebal rămân de fiecare dată copleşiţi de atmosfera încântătoare şi de muzica care crează dependenţă.

Gustul şi aspectul bunătăţilor care sunt preparate la restaurantul Promena se ridică la cel mai înalt nivel şi reuşesc să impresioneze atât simţurile culinare ale cetăţeanului de rând cât şi pe cele ale unui adevărat pasionat de gastronomie. Dacă gustul şi aroma sunt cele care întregesc o adevărată experienţă culinară, modul în care toate preparatele sunt servite pe terasa Promena este cu adevărat cireaşa de pe tort. De asemenea, răcoritoarele sunt şi ele pregătite de unii dintre cei mai talentaţi barmani, iar cafeaua este preparată după o reţetă nemaiîntâlnită pe terasa sau în bucătăria vreunui local din judeţul Satu Mare.

Restaurantul Promena le-a pregătit surprize şi celor mai înfocaţi fani ai bucătăriei italiene, introducând în meniu sortimente de pizza la cele mai avantajoase preţuri.

Personalul defineşte de cele mai multe ori identitatea restaurantului, iar rolul acestuia nu se rezumă doar la a pune câteva farfurii pe masă, respectarea şi ajutarea clientului fiind lucruri mai mult decât esenţiale.

Pe lângă preparatele şi băuturile exclusiviste, restaurantul Promena le oferă sătmărenilor, şi nu numai, seri de weekend de neuitat în compania celor mai în vogă artişti şi instrumentişti din judeţul Satu Mare.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="42631"]