S-au afişat variantele de Bacalaureat

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare noiembrie 4, 2014 17:28

S-au afişat variantele de Bacalaureat

bacalaureat_12191600Variantele de bacalaureat pentru anul 2015 au fost afişate pe site-ul oficial al Ministerului Învăţământului, edu.ro. Examenul de bacalaureat 2015, sesiunea de vară, va începe pe 8 iunie.

Elevii de liceu care se pregătesc pentru examenul de bacalaureat 2015 pot găsi modelele de subiecte pe site-ul oficial al Ministerului Educaţiei, edu.ro. Sesiunea de vară 2015 va începe pe data de 8 iunie cu proba orală la Limba şi Literatura Română iar probele scrise sunt programate să înceapă din data de 29 iunie. Potrivit calendarului publicat de Ministerul Educaţiei, înscrierea pentru examenul de Bacalaureat 2015 va avea loc între 25-29 mai.

Rezultatele vor fi afişate în 6 iulie până la ora 12,00 şi tot în aceeaşi zi se vor putea depune contestaţiile până la ora 16,00. Rezolvarea contestaţiilor se va face între 7-9 iulie.Rezultatele finale, după contestaţii, vor fi afişate în 10 iulie.
Elevii care susţin anul viitor examenul de bacalaureat trebuie să ştie că li interzice să introducă în sălile de examen ghiozdane, rucsacuri, sacoșe, poșete și altele asemenea, candidații având obligația de a lăsa obiectele menționate în sala de depozitare a obiectelor personale stabilită de comisia de bacalaureat în acest scop.

Candidații care refuză depozitarea obiectelor menționate în sala stabilită de comisia de bacalaureat în acest scop nu vor fi primiți în examen.

Articole relevante

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="14352"]