Sala de naștere nr.2 a fost redată în folosință

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare august 24, 2016 15:55

Sala de naștere nr.2 a fost redată în folosință

In cursul zilei de miercuri, la Spitalul Judetean de Urgenta Satu Mare a fost redata in folosinta sala de naștere nr.2 si salonul de pretravaliu din cadrul secției de Obstetrica. La aceste eveniment a participat conducerea SJU Satu Mare, medici si asistente din cadrul sectiei de Obstetrica, personal medical, reprezentanti ai Bisericii Penticostale din judetul Satu Mare.

Atat la sala de nastere cat si la salonul de pretravaliu, cu 4 paturi, s-au efectuat lucrari de renovare complete finantate in totalitate de cultul penticostal din Satu Mare. Lucrarile de renovare, in valoare de aproximativ 12.000 de euro, au constat in zugraveli, montare de tarchet de pardoseala si de perete, refacerea instalatiilor sanitare, a caloriferelor, a instalatiei  de iluminat, s-au montat aparate de aer conditionat, lampi. Ambele incaperi au fost utilate cu mobilier, dulapuri, scaune de birou, etajere, noptiere etc. Toate lucrarile au fost efectuate prin mijloace proprii de reprezentantii crestinilor penticostali. „Am venit cu dragoste ! Am venit cu Dumnezeu!” a spus Daciu Ioan, pastor penticostal, cel care i-a avut alaturi pe pastorii Constantin Ulici si Gh.Dregan.

Managerul Spitalului Județean consideră că această renovare reprezintă un motiv în plus pentru viitoarele mămici din Satu Mare să își dorească să nască acasă.

La finalul evenimentului, Marcela Papici, managerul SJU Satu Mare a acordat reprezentantilor Bisericii Pentiscostale o diploma si o placheta dupa care a dat citire unei scrisori de multumire din partea beneficiarului, adresata cultului penticostal din Satu Mare. Este important de precizat faptul că la Spitalul Județean investițiile continuă.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="47224"]