Sandu Donca este noul viceprimar al comunei Păuleşti

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare decembrie 15, 2015 16:52

Sandu Donca este noul viceprimar al comunei Păuleşti

În cadrul unei şedinţe de consiliu local, care a avut loc la primăria Păuleşti marţi, 15 decembrie, Sandu Ovidiu Donca a fost ales viceprimar. Hotărârea a avut loc după ce fostul vice Valer Şuta a demisionat.

Fostul viceprimar al comunei Păuleşti Valer Şuta, şi-a prezentat demisia în luna august. Aceasta a fost acceptată de către consiliul local şi de către primar în cadrul unei şedinţe de consiliu local care a avut loc marţi, 15 decembrie. Astfel, pentru această funcţie a fost ales social democratul Sandu Ovidiu Donca din localitatea Amaţi.

Noul viceprimar al comunei Păuleşti, a declarat pentru TV1 Satu Mare, că nu se aştepta să fie ales pe acest post. În cele 5 luni pe care le mai are la dispoziție până la alegeri, noul viceprimar, doreşte să îmbunătăţească infrastructura în cele 6 localităţi aparţinătoare comunei.

Imediat după alegerile din 2012, atunci când Zenoviu Bontea a fost ales viceprimar al comunei Păuleşti, au început să apară tensiuni. Ulterior, aleşii locali l-au revocat din funcţie, fiind ales Valer Şuta. După acest eveniment a început un şir de procese în urma cărora Şuta a rămas vice. Sandu Ovidiu Donca speră ca prin alegera lui în calitatea de viceprimar să se pună capăt scandalurilor şi proceselor.

Sandu Donca este noul viceprimar al comunei Păuleşti –>> http://goo.gl/bp6vdx

Posted by TV1 Satu Mare on 15 Decembrie 2015

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="36894"]