Sărbătorim Unirea la Bibliotecă!

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare noiembrie 25, 2016 15:52

Sărbătorim Unirea la Bibliotecă!

Luni, 28 și marți, 29 noiembrie, Biblioteca Județeană Satu Mare organizează o serie de activități reunite sub genericul „1 Decembrie, Ziua tuturor românilor”, în parteneriat cu o serie de instituții și asociații sătmărene. Manifestările culturale vor fi găzduite de Sala de lectură „Gheorghe Bulgăr”.

Programul zilei de luni, 28 noiembrie, debutează cu deschiderea expoziției tematice de documente care ilustrează Unirea de la 1918. La ora 17:00,  Sala de lectură își va deschide porțile pentru a primi oaspeți de seamă care doresc să participe la un emoționant spectacol artistic oferit de elevii  Școlii Gimnaziale „Gheorghe Bulgăr” din Sanislău, Grupul folcloric „Nepoții Iancului de la Câmpie” din localitatea Marna Nouă și Corul Bisericii Ortodoxe din Sanislău, coordonați de bibliotecara Nicoleta Roșu.

Totodată, marți, 29 noiembrie, de la ora 1300,  este rândul elevilor Școlii Gimnaziale “Ion Creangă” să sărbătorească Marea Unire la Bibliotecă. Sub îndrumarea profesorilor Nicoleta Câmpian și Ioan Rațiu, elevii au pregătit un program artistic dedicat evenimentului.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="52841"]