Sărbătoriți voluntariatul alături de Asociația Stea

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare septembrie 27, 2016 16:57

Sărbătoriți voluntariatul alături de Asociația Stea

Joi, 29 septembrie 2016, Parcul central din Piața Libertății va găzdui Festivalul voluntariatului, un eveniment la care sunt invitați să participe toți sătmărenii care doresc să afle informații despre oportunitățile de voluntariat existente în Satu Mare, precum și detalii despre activitățile ONG-urilor și instituțiilor publice din municipiu cu activități de și pentru tineret.

Acest festival, în premieră la Satu Mare, este organizat de Asociația Stea în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Satu Mare și cu Casa de Cultură « G.M. Zamfirescu » în cadrul proiectului de tineret “Voluntariat – resursă pentru comunitate !” finanțat de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Satu Mare ce are ca scop creșterea gradului de implicare a tinerilor sătmăreni în viața comunității precum și promovarea voluntariatului ca valoare personală și resursă comunitară în județul Satu Mare.

Așadar, începând cu ora 14.00 se dă startul activităților de promovare a voluntariatului, ateliere de educație non-formală, concursuri distractive cu premii pentru vizitatori și un amplu spectacol artistic, cu muzică și dans. Ne vor încânta cu prestația lor Raluca Dumitru, George Negrea, Alesia Mândruț, Rareș Juncan, voluntarii SNAC ai Colegiului Național « Doamna Stanca » cu un moment de flashmob și Corul școlii « Avram Iancu » pregătit de Renata Inovan Bertok.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="48339"]