Sătmărean țepuit de o firmă de verificare a gazului

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare decembrie 21, 2016 14:59

Sătmărean țepuit de o firmă de verificare a gazului

Au apărut și în Satu Mare primele cazuri de excrocherii cu firme fantomă de verificare a instalației de gaz. Domnul Pinte Marcel a fost înșelat de o așa zisă firmă care s-a pezentat la ușa sătmăreanului sub pretextul că execută revizia periodică la gaz.

Excrocheria a avut loc zilele trecute iar sătmăreanul nostru spune că doi indivizi, o femeie și un bărbat s-au prezentat la ușa ca fiind de la gaz și că au venit să facă verificările de rigoare.

Bărbatul spune că cele două persoane nu au dat nimic de bănuit fiind îmbrăcate cu echipament asemănător celor de la la firma de distribuire a gazului. Acesta a intrat la bănuieli abia când s-a uitat mai atent pe chitanță cu care s-a dus imediat la E-On. De asemenea, la numărul de telefon indicat pe chitanță, surpriză, răspunde un domn care spune că nu are nici o legătură cu așa zisa firmă de verificare a gazului.

Domnul Pinte spune că va face un denunț și la poliție pentru ca aceștă excroci să fie prinși cât mai repede.

În această perioadă se înmulțesc numărul persoanelor care reclamă că au fost înșelate de astfel de firme fantomă care pretind că sunt autorizate și fac verificări la intalațiile de gaz. Cetățenii cad ușor în plasa lor fiindcă prețul solicitat pentru revizii este semnificativ mai mic față de cel al firmelor care furnizează gazul.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="53698"]