Satu Mare nu vrea să primească refugiaţi!

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare decembrie 16, 2015 18:36

Satu Mare nu vrea să primească refugiaţi!

Judeţul Satu Mare nu a câştigat un concurs în urma căruia a fost desemnată gazdă ideală pentru refugiaţii sirieni şi refuză să primească pe teritoriul său migranţii pe care Guvernul vrea să-i trimită în Tăşnad, a afirmat miercuri preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef.

Preşedintele Adrian Ştef s-a deplasat luni la Tăşnad pentru a trage un semnal de alarmă cu privire la numărul sirienilor ce ar putea ajunge pe teritoriul judeţului Satu Mare, chiar în oraşul în care turismul este la el acasă. Şeful Consiliului Judeţean spune că în ultimii ani s-au investit prea mulţi bani şi prea mult efort în staţiunea balneară din Tăşnad şi nu concepe sub nicio formă ca o decizie nefondată a Ministerului Afacerilor Interne şi a Guvernului să pericliteze stabilitatea bijuteriei din nord-vestul României.

Primarul oraşului vizat de valul masiv de refugiaţi spune că va trimite o sumedenie de adrese către toate instituţiile abilitate ale statului, până când acestea din urmă vor renunţa la ideea total negândită pe care au lansat-o în ultimele zile.

Această problemă a fost analizată de întreg judeţul Satu Mare, prefectul Avram luând şi el poziţie faţă de hotărârea MAI-ului.

De când s-a anunţat o posibilă venire a refugiaţilor în Tăşnad, în întreg Sătmarul pluteşte un aer de revoltă care în perioada următoare ar putea da rezultate pe măsură.

Satu Mare nu vrea să primească refugiaţi! –>> http://goo.gl/XExLw5

Posted by TV1 Satu Mare on 16 Decembrie 2015

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="36968"]