Satu Mare, prezent la cel mai mare târg de turism din lume

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare martie 10, 2016 15:36

Satu Mare, prezent la cel mai mare târg de turism din lume

În perioada 9-13 martie 2016, județul Satu Mare participă pentru prima dată la cel mai mare târg de turism din lume, Târgul de Turism de la Berlin. Delegația sătmăreană este condusă de președintele Consiliului Județean, Adrian Ștef, iar ca invitat de onoare, standul României a avut-o pe Anca Pavel Nedea, președintele Autorității Naționale de Turism.

La Târgul de Turism de la Berlin, România are un stand modern de 400 m², cu peste 50 de participanți din partea județelor și a firmelor private, Satu Mare fiind regiune parteneră. Prezența județului Satu Mare este îmbogățită prin participarea meșterului popular Mare Ana care expune obiecte lucrate manual, dar și prin prezența maestrului olar din Vama, Istvanfi Geza.

Seara României a avut loc în 9 martie și a fost un eveniment savurat de toți cei prezenți. Pe lângă prezentarea regiunii partenere, participanții au putut gusta din produsele culinare tradiționale și binecunoscutele băuturi alcoolice. Ca invitat de onoare, standul României a avut-o pe Anca Pavel Nedea, președintele Autorității Naționale de Turism care a lăudat România pentru modul exemplar în care se prezintă.

Județul Satu Mare, reprezentat de președintele Consiliului Județean, Adrian Ștef, vicepreședintele Cosiliului Județean Rudolf Riedl și câțiva consilieri județeni sătmăreni, a fost felicitat de Anca Pavel Nedea pentru ajutorul acordat standului României. Județul Satu Mare are alocat un infodesk, în care sunt prezentate turiștilor destinații de turism din județ, punându-se la dispoziția doritorilor broșuri în limba germană și engleză. De asemenea, pentru creșterea atractivității, vizibilității și promovarea imaginii județului sunt oferite vizitatorilor obiecte promoționale cu însemnele județului, stema și logo-ul turistic.

Satu Mare, prezent la cel mai mare târg de turism din lume –>> http://goo.gl/I3W7FC

Posted by TV1 Satu Mare on 10 Martie 2016

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="40745"]