Scandal în faţa Spitalului Judeţean! Nervi, vorbe grele şi amenzi

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare ianuarie 10, 2017 15:57

Scandal în faţa Spitalului Judeţean! Nervi, vorbe grele şi amenzi

O situaţie mai puţin obişnuită s-a întâmplat în dimineaţa zilei de ieri în faţa Spitalului Judeţean Satu Mare. Probabil aflată cu nenumărate treburi şi grăbită din cale afară, o femeie şi-a parcat maşina, ilegal, în faţa porţii unităţii spitaliceşti şi, fiind războinică din fire, s-a luat la harţă chiar şi cu oamenii legii.

Totul s-a petrecut sub ochii paznicilor care, deşi i-au explicat iniţial că nu are voie să intre cu maşina în curtea spitalului, acea parcare fiind destinată exclusiv angajaţilor şi transportului de pacienţi, femeia nu s-a lăsat cu una cu două şi, pentru a se răzbuna, şi-a lăsat maşina exact în faţa porţii spitalului. Mai mult decât atât, după ce au fost chemaţi la faţa locului, poliţiştii locali i-au aplicat o amendă femeii, aceasta însă, fără să stea pe gânduri, a mototolit amenda şi, într-un final, a rupt-o în bucăţi. Mai multe despre cele întâmplate, ne-a relatat unul dintre reprezentanţii firmei de pază ce a asistat la evenimentul de ieri.

Pe de altă parte, femeia spune că avea tot dreptul să intre cu maşina în curtea spitalului, deoarece, spune ea, având un bilet de externare, a dorit să-şi ia mama de la unitatea spitalicească din Satu Mare pentru a o duce la Cluj, în vederea altor investigaţii medicale.

De asemenea, femeia a relatat şi incidentul pe care l-a avut cu reprezentanţii Poliţiei Locale.

În speranţa de a reuşi să facem lumină în acest caz, l-am contactat şi pe managerul Spitalului Judeţean.

 

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="53989"]