Se redeschide circulaţia în centrul oraşului

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare decembrie 23, 2015 16:10

Se redeschide circulaţia în centrul oraşului

Primarul Dorel Coica a dat un anunţ îmbucurător pentru sătmărenii care au vociferat împotriva târgului de Crăciun din centrul oraşului. Începând de luni, 28 decembrie, sensul giratoriu din Piaţa Libertăţii va fi redeschis traficului auto.

Comercianţii care îşi vând produsele în faţa Hotelului Dacia îşi vor inchide tarabele la sfârşitul acestei săptămâni, iar de luni, 28 decembrie, întreg sensul giratoriu din centru va putea ,,respira’’ din nou. Cu toate că târgul de Crăciun s-a dovedit a fi un fiasco total, primarul Dorel Coica spune că părerile pro ale sătmărenilor la adresa iniţiativei municipalităţii au fost îmbucurător de multe.

Totodată, Coica consideră că traficul infernal care s-a creat în ultimele zile în zona Pieţei Libertăţii, nu s-a datorat exclusiv târgului de Crăciun din sensul giratoriu.

Deşi pornit cu surle şi trâmbiţe, târgul de Crăciun în variantă sătmăreană şi-a consumat ,,magia’’ mult înainte de termen. Primarul s-a resemnat şi a refuzat să mai prelungească agonia cetăţenilor, astfel că sensul giratoriu se redeschide în 28 decembrie şi nu în 3 ianuarie 2016, aşa cum a fost stabilit iniţial.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="37306"]