Ședință furtunoasă de Consiliu Local

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare aprilie 28, 2016 19:11

Ședință furtunoasă de Consiliu Local

Discuţii aprinse soldate cu părăsirea sălii de şedinţă a consilierilor UDMR au avut loc joi în ședința ordinară a Consiliului Local Satu Mare. Principalul motiv de dispută a fost legat de cedarea unor clădiri în favoarea a două unităţi de învăţământ din Satu Mare.

Joi a avut loc şedinţa ordinară a Consiliului Local Satu Mare în care au fost dezbătute 29 de puncte. Dintre acestea, proiectul privind aprobarea transmiterii dreptului de administrare a fostei clădiri a liceului Unio în favoarea Liceului de Artă a făcut ca spiritele să se încingă, proiectul reuşind să obţină doar 12 voturi pentru şi 9 abţineri din partea consilierilor UDMR.

De asemenea, următorul punct de pe ordinea de zi, legat tot de o clădire în care elevii Liceului Ortodox ,,Nicolae Steindhardt”  ar trebui să îşi desfăşoare cursurile, a fost motiv de dispută între consilieri.

Primarul oraşului, Dorel Coica a precizat că dacă alegerile din 5 iunie vor fi câştigate de UDMR, vor apărea cereri ca aceste clădiri să fie puse în slujba Liceului Reformat. În urma schimburilor de replici, consilierii UDMR au părăsit sala de şedinţă.

Datorită faptului că în sala de şedinţă au rămas doar jumătate dintre consilieri, celelalte trei puncte de pe ordinea de zi au fost amânate.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="43074"]