SHOPPING CITY- MEGA MALL ÎN ORAȘ

Dulf Alexandra
By Dulf Alexandra februarie 15, 2017 14:54

SHOPPING CITY- MEGA MALL ÎN ORAȘ

Reprezentanții New Europe Property Investments vor aduce în Municipiul Satu Mare mărci importante de la producători de piese vestimentare, la cele de divertisment și produse alimentare. Se preconizează că mall-ul Shopping City se va finaliza în acest an.

Conform celor de la NEPI, aceștia au încheiat parteneriate de colaborare cu firme de renume din domeniul vestimentar, divertisment și alimentar precum : Tommy Hilfigger, Mango, Zara, Tom Tailor, H&M, Deichman, Marks &Spencer, Starbucks, McDonald`s, Cinema City, KFC, New Yorker, Sandoz, C&A sau Kingfisher de care sătmărenii se vor putea bucura.

Un alt motiv de bucurie pentru sătmăreni este și proiectul “Pod pietonal și ciclist peste Someș” pe care aceeași reprezentați NEPI l-au încheiat în urmă cu o săptămână cu reprezentații Primăriei.
Cei de la NEPI au pus la bătaie 100.000 de euro pentru realizarea documentației tehnice a pasarelei pietonale peste râul Someș, urmând ca banii pentru construcție să fie asigurați, cel mai probabil, din fonduri europene. De asemenea, tot pe cheltuiala celor de la NEPI, strada Digului cât și strada Dunării urmează și ele să fie lărgite.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="54196"]