Și-a lovit vecinul cu un topor iar apoi a chemat poliția

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare august 30, 2016 14:54

Și-a lovit vecinul cu un topor iar apoi a chemat poliția

Un bărbat de 59 de ani din Gelu a sunat la poliție luni, spunându-le oamenilor legii că și-a lovit vecinul cu un topor în cap. Se pare că totul ar fi pornit de la mai multe pahare de alcool consumate de cei doi.

Incidentul a avut loc luni, 29 august când polițiștii Postului de Poliţie Terebeşti au fost solicitați printr-un apel la 112, de către un bărbat de 59 de ani din localitatea Gelu, să intervină pentru aplanarea unui conflict pe care acesta îl are cu un vecin.

În urma verificărilor efectuate, oamenii legii au stabilit că între reclamant și vecinul său, pe fondul consumului de alcool şi a unor discuţii în contradictoriu, a avut loc o altercaţie, în timpul căreia cei doi s-ar fi lovit reciproc și la finalul căreia reclamantul l-ar fi lovit pe vecinul său cu un topor în zona capului.

Victima a fost  transportată la spital pentru investigații și îngrijiri medicale iar polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal în care cei doi bărbați sunt cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="47403"]