Simona Halep, victorie în meciul cu Serena Williams!

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare octombrie 22, 2014 18:42

Simona Halep, victorie în meciul cu Serena Williams!

serena-williams-si-simona-halepSimona Halep a reușit miercuri o victorie incredibilă în fața Serenei Williams, în numai 65 de minute, la Turneul Campioanelor de la Singapore. Este pentru prima dată când Simona o învinge pe numărul 1 mondial. Pentru Simona este a doua victorie la Singapore și o obține în cel de-al doilea meci disputat de ea la turneul celor mai bune jucătoare de tenis din lume.

“E cel mai important meci al carierei mele. E o victorie incredibilă. Sunt foarte fericită, e o nebunie!”, a declarat Simona Halep, imediat după victoria obţinută. Cu fair play, ea a recunoscut că nici adversara sa nu a fost în cea mai bună formă.

Serena Williams, locul 1 WTA nu mai pierduse un set fără să câştige vreun game din mai 2013, de la turneul de la Madrid. Acesta este al optulea set pierdut cu 0-6 de Williams în carieră.

Halep şi Williams s-au mai întâlnit de trei ori până în prezent, de fiecare dată impunându-se jucătoarea americană. Ele au jucat prima dată una împotriva celeilalte în 2011, în turul doi al turneului de la Wimbledon, când Serena Williams a câştigat în trei seturi.

Prin victoria de miercuri, Halep şi-a asigurat un premiu de 406.000 de dolari şi 460 de puncte WTA. Ea va mai primi 70 de puncte pentru următoarea partidă din grupă, indiferent de rezultat, astfel că totalul este de 530 de puncte WTA.

Simona Halep ocupă locul 1 în Grupa Roşie, cu două victorii în tot atâtea meciuri, şi este aproape de calificarea în semifinale. Ea va juca, vineri, ultima partidă din grupă, cu sportiva sârbă, Ana Ivanovici, locul 7 WTA.

Halep este a treia româncă în istorie participantă la o ediţie a finalei sezonului, după Virginia Ruzici şi Irina Spîrlea.

Jucătoarea Simona Halep a declarat, miercuri, după victoria împotriva liderului mondial Serena Williams (SUA), că a făcut cel mai bun meci din cariera sa, precizând că este o nebunie ce s-a întâmplat în partida disputată la Turneul Campioanelor de la Singapore.

Articole relevante

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="13884"]