Situație disperată în Hodod! Nu și-au primit salariile de 7 luni!

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare octombrie 28, 2016 17:37

Situație disperată în Hodod! Nu și-au primit salariile de 7 luni!

În sala mică a Palatului Administrativ a avut loc astăzi o nouă întâlnire a Comisiei de Dialog Social. Președintele Sindicatului Asistenților Personali, Maternali și Sociali din județul Satu Mare a prezentat din nou situația disperată în care se află asistenții personali angajați la Primăria comunei Hodod.

Vasile Dârle, președintele Sindicatului Asistenților Personali, Maternali și Sociali din județul Satu Mare, a adus din nou în atenția prefectului și a subprefectului situația gravă din comuna Hodod, unde asistenții personali nu și-au primit salariile pentru ultimele 7 luni. Dârle spune că fiecare lună de întârziere care presupune implicit lipsa de medicamente, poate duce la o situație disperată atât a salariațiilor cât și a persoanelor cu handicap grav aflate în îngrijirea acestora.

Subprefectul Alttfater Tamas a răspuns spunând că la primăria Hodod situația este interesantă datorită faptului că numărul celor asistați crește de la an la an. A asigurat însă că problema se va rezolva prin rectificarea bugetară din luna noiembrie.

Președintele de sindicat a subliniat situația disperată în care se află familiile afectate de această problemă.

Conducerea Prefecturii a resubliniat faptul că rectificarea bugetară din luna noiembrie va rezolva situația.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="49374"]