Situație disperată în Hodod! Nu și-au primit salariile de 7 luni!

0
38

În sala mică a Palatului Administrativ a avut loc astăzi o nouă întâlnire a Comisiei de Dialog Social. Președintele Sindicatului Asistenților Personali, Maternali și Sociali din județul Satu Mare a prezentat din nou situația disperată în care se află asistenții personali angajați la Primăria comunei Hodod.

Vasile Dârle, președintele Sindicatului Asistenților Personali, Maternali și Sociali din județul Satu Mare, a adus din nou în atenția prefectului și a subprefectului situația gravă din comuna Hodod, unde asistenții personali nu și-au primit salariile pentru ultimele 7 luni. Dârle spune că fiecare lună de întârziere care presupune implicit lipsa de medicamente, poate duce la o situație disperată atât a salariațiilor cât și a persoanelor cu handicap grav aflate în îngrijirea acestora.

Subprefectul Alttfater Tamas a răspuns spunând că la primăria Hodod situația este interesantă datorită faptului că numărul celor asistați crește de la an la an. A asigurat însă că problema se va rezolva prin rectificarea bugetară din luna noiembrie.

Președintele de sindicat a subliniat situația disperată în care se află familiile afectate de această problemă.

Conducerea Prefecturii a resubliniat faptul că rectificarea bugetară din luna noiembrie va rezolva situația.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *