Spectacol aniversar: Şcoala de Arte – 110 ani

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare decembrie 1, 2015 08:33

Spectacol aniversar: Şcoala de Arte – 110 ani

Weekendul care tocmai s-a încheiat a fost plin de evenimente interesante care au impresionat publicul, organizate cu ocazia împlinirii a 110 ani de la înfiinţarea Şcolii de Arte Satu Mare. Astfel, vineri, 27 noiembrie, la Filarmonica Dinu Lipatti, a avut loc un spectacol aniversar care i-a avut în prim plan pe cursanţii, absolvenţii şi profesorii instituţiei conduse de managerul Mircea Deac.

Directorul Şcolii de Arte, Florin Pop, a ţinut să sublinieze importanţa manifestărilor, vorbind de acele spectacole remarcabile care trebuiau să ajungă la cât mai multă lume.

Pentru că fără sprijinul judeţului Satu Mare aceste manifestări deosebite nu ar fi ajuns la cel mai înalt nivel, preşedintele Consiliului Judeţean a privit îndeaproape toate evenimentele.

După cum aţi putut afla în jurnalul de duminică, manifestările organizate cu ocazia împlinirii a 110 ani de la înfiinţarea Şcolii de Arte s-au încheiat sâmbătă, 28 noiembrie, cu cea de-a IX-a ediţie a Festivalului-concurs Internaţional de Muzică Pop-Rock ,,Muzica Inimii Mele’’, competiţie câştigată de sătmăreanca Alesia Mîndruţ.

Spectacol aniversar: Şcoala de Arte – 110 ani –>> http://tv1satumare.ro/?p=36166

Posted by TV1 Satu Mare on 30 Noiembrie 2015

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="36166"]