Spectacol caritabil în satul Iegheriște

0
41

Duminică, 6 decembrie, ziua lui Moș Nicolae a adus în satul Iegheriște, comuna Crucișor, un frumos spectacol caritabil de colinde și muzică populară organizat de către formația ,,Argus” din Satu Mare.

Sala de Evenimente din Iegheriște a fost gazda unui spectacol de muzică populară și colinde organizat în scop caritabil. Fondurile strânse din donațiile celor prezenți vor fi folosite pentru finalizarea construcției Bisericii Ortodoxe ,,Sfânta Treime” din Moara Borșii.

La acest spectacol caritabil a luat parte și președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef care a anunțat că pentru finalizarea construcției lucrărilor la biserică, Consiliul va acorda sprijin financiar.

Cei mai îndrăgiți interpreți sătmăreni ai momentului, Petrică Mureșan, Crina Horincar, Andrada Bârsăuan, Taraful ,,Ceatăra” și Sorinel Petric au răspuns afirmativ invitației organizatorilor, și au făcut ca acest spectacol să fie unul de neuitat.

Sala de Evenimente a satului Iegheriște a fost arhiplină iar cei prezenți au apreciat inițiativa celor de la ,,Argus” de a organiza un spectacol caritabil.

Spectacol caritabil în satul Iegheriște –>> http://tv1satumare.ro/?p=36505

Posted by TV1 Satu Mare on 7 Decembrie 2015

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *