Spectacol de muzică populară „Cântă și încântă de Dragobete”. Intrarea liberă

Dulf Alexandra
By Dulf Alexandra februarie 21, 2017 10:33

Spectacol de muzică populară „Cântă și încântă de Dragobete”. Intrarea liberă

Joi, 23 februarie 2017, începând cu ora 17:00, Casa de Cultură a Sindicatelor din Satu Mare găzduiește un minunat spectacol de muzică populară dedicat zilei iubirii la români, de Dragobete. Evenimentul cultural, intitulat sugestiv „Cântă și încântă de Dragobete”, a ajuns anul acesta la ediția a III-a și este pus în scenă cu mult drag de Școala de Arte Satu Mare.

Programul artistic, special creat pentru iubitorii muzicii tradiționale româneşti, va fi asigurat de cursanții, absolvenții și profesorii claselor cu profil muzical folcloric de la Școlile de Arte din Alba Iulia și Satu Mare, de această dată, iată, oaspeții sătmărenilor fiind colegii din Alba. La prima ediție au fost invitați la spectacolul de Dragobete artiști din Maramureş, iar anul trecut oaspeţi au fost prietenii şi colegii din Cluj.

Invitat special la spectacolul de joi seara este Grupul IZA din Maramureş, format din Ioachim Făt, Grigore Chira şi Ioan Pop. Sunt așteptați la eveniment cât mai mulți sătmăreni care îndrăgesc muzica populară, obiceiurile și tradițiile românești, iar intrarea este liberă.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="54348"]