Spectacol la Gala Voluntarului

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare decembrie 6, 2016 14:00

Spectacol la Gala Voluntarului

 

Filarmonica Dinu Lipatti a fost luni, 5 decembrie, gazda celei de-a doua ediţii a Galei Voluntarului, eveniment ce a adus la un loc ONG-urile, voluntarii, coordonatorii de voluntari, precum şi membrii marcanţi ai comunităţii, reprezentanţii autorităţilor publice şi ai societăţii civile.

Gala Voluntarului Sătmărean este un eveniment dedicat în exclusivitate voluntariatului și are drept scop recunoașterea contribuției aduse de voluntari, precum și a proiectelor de voluntariat implementate de organizatii non guvernamentale în beneficiul comunității.

În cadrul evenimentului, organizaţiile şi-au premiat cei mai activi voluntari care s-au remarcat prin activităţile de voluntariat din acest an. Gala s-a bucurat de asemenea de prezenţa unor tineri artişti care au oferit un spectacol muzical desăvârşit.

Evenimentul a fost organizat de Asociatia pentru Copii si Tineri 4U impreuna cu ONG-urile din judet, Filarmonica Dinu Lipatti, Liceul de Arta Aurel Popp şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="53200"]