Sportul sătmărean: Fair-play-ul, la el acasă

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare decembrie 29, 2015 15:17

Sportul sătmărean: Fair-play-ul, la el acasă

Sala mică a Palatului Administrativ a fost marţi gazda ultimei şedinţe a Comisiei Judeţene de Acţiune Împotriva Violenţei în Sport din anul 2015. Întrunirea a fost una festivă, subprefectul judeţului Satu Mare, Altfatter Tamas, felicitându-i pe cei care asigură bunul mers al sportului sătmărean pentru implicarea deosebită de care au dat dovadă pe parcursul acestui an.

Subprefectul Altfatter Tamas a precizat că oamenii de sport din judeţ au făcut de-a lungul acestui an tot posibilul să combată violenţa în toate disciplinele sportive şi să transforme fair-play-ul în ,,sponsor oficial’’ al fiecărei competiţii. Printre cei care au făcut din Comisia Judeţeană de Acţiune Împotriva Violenţei în Sport un aliat serios împotriva agresivităţii îi amintim pe Virgil Dragoş, directorul Direcţiei Judeţene de Sport şi Tineret, respectiv Szilagyi Ştefan, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Satu Mare.

În anul 2015 Comisia Judeţeană de Acţiune Împotriva Violenţei în Sport s-a întrunit de numai trei ori, fapt ce dovedeşte eficienţa acestui organism fără personalitate juridică.

Colaborarea în cadrul comisiei s-a dovedit a fi una foarte bună, pe raza judeţului Satu Mare neînregistrându-se acte de violenţă extrem de grave.

Sportul sătmărean: Fair-play-ul, la el acasă –>> http://goo.gl/NSMLOq

Posted by TV1 Satu Mare on 29 Decembrie 2015

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="37405"]