Sprijin pentru dezvoltarea artei plastice

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare mai 19, 2016 19:17

Sprijin pentru dezvoltarea artei plastice

Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef a participat miercuri, 18 mai la vernisajul expoziției personale de pictură și grafică a artistului Alexandru Szabo. Evenimentul a fost găzduit de Galeria de Artă a Uniunii Artiștilor Plastici din Satu Mare.

În luarea de cuvânt, președintele Consiliului Județean, Adrian Ștef şi-a manifestat bucuria de a fi prezent la eveniment, exprimându-și totodată dorința realizării în viitor a unei colaborări între Primărie și Uniunea Artiștilor Plastici filiala Satu Mare.

Ca un admirator şi consumator de artă, managerul public al județului Satu Mare, Nicolae Bura și-a exprimat punctul de vedere în legătură cu expoziţia de pictură, precizând faptul că vernisajul este un câştig pentru sătmăreni deoarece au ocazia să privească nişte lucrări care te transpun într-o altă epocă.

Conform criticului de artă, Erdos Judit, expoziția artistului Alexandru Szabo este un material expoziţional foarte atractiv, de bun augur, care poate fi văzută la Galeria UAP Satu Mare din Centrul Nou.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="43918"]