Spune NU schimbărilor climatice !

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare iunie 10, 2016 15:23

Spune NU schimbărilor climatice !

Cu ocazia Zilei Mondiale a Mediului, care se sărbătoreşte în fiecare an la data de 5 iunie, Agenţia pentru Protecţia Mediului Satu Mare a organizat un concurs de afişe cu tema ,,Spune NU schimbărilor climatice!”. La acest eveniment au participat 19 instituţii şcolare din judeţ.

Casa Şvabilor din municipiul Satu Mare a găzduit vineri, 10 iunie, al doilea concurs organizat de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Satu Mare, în cadrul programului de educaţie ecologică ,,Cel mai tare la reciclare”.

La concurs au luat parte echipajele celor 19 instituţii de învăţământ înscrise în program, care rând pe rând au prezentat un afiş cu imaginea celor patru anotimpuri realizată din materiale reciclabile.

Organizatorii spun că prin intermediul acestui concurs îşi doresc să atragă atenţia asupra fenomenului schimbărilor climatice care ameninţă mediile noastre de trai, cauzând chiar dezastre naturale.

Totodată, APM Satu Mare invită sătmărenii să participe duminică, 12 iunie, la cea de-a VIII-a ediţie a ,,Paradei florilor”. Startul acţiunii se va da de la Complexul de educaţie ecologică din Grădina Romei ,,Casa Verde” începând cu ora 10.

 

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="44826"]