Stabilitatea financiară, prioritară pentru Olimpia

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare decembrie 4, 2015 17:17

Stabilitatea financiară, prioritară pentru Olimpia

După două înfrângeri consecutive în care a încasat opt goluri şi a înscris doar de două ori, Olimpia este într-un regres evident şi se află în postura de a pierde mult teren în lupta pentru play-off. Cu toate că rezultatele sunt neconvingătoare, conducerea clubului se concentrează mai mult pe consolidarea stabilităţii financiare.

În ultimele două etape, Olimpia a suferit două înfrângeri dureroase, în faţa unor contracandidate serioase în lupta pentru accederea în play-off-ul Seriei a II-a din Liga secundă. Sătmărenii au cedat disputele cu Chindia Târgovişte, pe teren propriu, şi în deplasare cu UTA cu acelaşi scor, 1-4. Deşi situaţia privind rezultatele ar trebui să o îngrijoreze foarte mult, conducerea clubului galben-albastru are momentan alte preocupări, şi anume găsirea unei finanţări care să stabilizeze echipa din toate punctele de vedere.

Preşedintele Băbuţ spune că în urmă cu ceva timp Sătmarul şi-a asumat rolul de a susţine o echipă în Liga a II-a, însă ceea ce se întâmplă acum în cadrul clubului fanion al judeţului nu face decât să îi îndepărteze pe iubitorii sportului cu balon rotund din Satu Mare de la stadion.

Cu toate aceste probleme, şeful Olimpiei consideră că formaţia pe care o reprezintă are în continuare şanse reale în lupta pentru accederea în play-off.

În următoarea etapă, cea cu numărul 18, echipa antrenată de Tiberiu Csik va întâlni, pe teren propriu, Unirea Tărlungeni, formaţie aflată pe poziţia a unsprezecea, cu 13 puncte. Înaintea acestei runde, galben-albaştrii ocupă locul nouă, cu 25 de puncte. Meciul dintre Olimpia Satu Mare şi echipa braşoveană va avea loc sâmbătă, începând cu ora 11.00.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="36440"]