Start ingenios în campanie la ALDE Satu Mare

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare noiembrie 11, 2016 16:09

Start ingenios în campanie la ALDE Satu Mare

A început oficial campania electorală pentru alegerile parlamentare ce vor avea loc pe data de 11 decembrie 2016. Alianța Liberalilor și Democraților Satu Mare s-a prezentat la acest start prezentându-se în fața sătmărenilor într-un mod mai ingenios.

Mambrii ALDE Satu Mare  au dorit să înceapă această campanie printr-o metodă mai aparte. Așa că s-au adunat pe platoul din fața Muzeului Județean unde au format harta județului Satu Mare și s-au prezentat în acest fel în fața sătmărenilor.

Alianța Liberalilor și Democraților Satu Mare este încrezătoare că va scoate un rezultat bun la finalul acestei campanii deoarece a demonstrat sătmărenilor că luptă pentru nevoile lor.

Candidata ALDE pentru Senat, Marcela Papici a ținut să le transmită tuturor sătmărenilor că această lună de campanie este una în care ei au posibilitatea de a alege cine îi va reprezenta și va lupta pentru interesele lor timp de 4 ani în Parlamentul României.

Potrivit calendarului electoral stabilit prin Hotărâre de Guvern campania electorală pentru alegerile parlamentare începe cu 30 de zile înainte de data desfăşurării alegerilor şi se încheie în ziua de sâmbătă care precedă data alegerilor, la ora 7.00. Astfel, campania începe în data de 11 noiembrie şi se finalizează pe 10 decembrie.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="52357"]