Ştef, atitudine bazată pe realizări şi viziune

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare aprilie 15, 2016 17:38

Ştef, atitudine bazată pe realizări şi viziune

Preşedintele Consiliului Judeţean şi candidatul Alianţei Liberalilor şi Democraţilor la Primăria Satu Mare, Adrian Ştef, a spus că va analiza în perioada următoare problemele cu care se confruntă municipiul şi va merge în mijlocul sătmărenilor pentru a le asculta doleanţele, ideile şi eventualele propuneri. Ştef a ţinut să sublinieze faptul că înainte de toate, fiecare candidat ar trebui să îşi prezinte realizările şi viziunea, şi nu să împroaşte cu noroi în stânga şi în dreapta.

Declaraţiile au fost făcute vineri în cadrul unei conferinţe de presă organizată la sediul ALDE, filiala Satu Mare, Adrian Ştef subliniind mai multe aspecte, printre care unul extrem de important, şi anume că pe durata întregii campanii electorale va evita să intre în orice fel de discuţii contradictorii, concentrându-se exclusiv pe prezentarea reuşitelor sale în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean.

Adrian Ştef a lansat şi o provocare pentru contracandidaţii la primărie, cerându-le acestora să se prezinte în faţa sătmărenilor cu toate realizările pe care le-au avut până în acest moment.

Cu toate că înţepatul rivalilor a devenit aproape un trend, Adrian Ştef a ales să răspundă într-un mod elegant acuzaţiilor venite din partea anumitor candidaţi.

La finalul conferinţei de presă, Adrian Ştef a ţinut să spună că Satu Mare are nevoie în primul rând de un primar gospodar, etnia edilului-şef nefiind nicidecum un criteriu de departajare.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="42472"]