Strălucire și culoare la ,,Fashion Night’s Out”

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare martie 31, 2016 16:22

Strălucire și culoare la ,,Fashion Night’s Out”

O nouă ediție a evenimentului de modă ,,Fashion Nights Out” va avea loc sâmbătă, 9 aprilie, începând cu ora 18 la sala de evenimente Esedra. Această ediție va aduce în fața publicului sătmărean iubitor de modă 17 colecții de primăvară-vară, special concepute pentru acest eveniment, o colecție de bijuterii hand made și parfumurile Theos și Dora pentru el și ea.

Designerii sătmăreni pregătesc o nouă seară de culoare și strălucire. Ajuns la a V-a ediție, showul va fi unul unic, unde veți putea admira propunerile designerilor sătmăreni și băimăreni pentru sezonul de primăvară – vară 2016.

Publicul prezent la eveniment va putea admira noua colecție de rochii de seară a designerului sătmărean Larisa Cădar și în premieră în Satu Mare, Ioana Călin își va prezenta colecția de rochii de mireasă ,,Believe in Fairytales”.

Cele 30 de manechine ale Agenției Trust Models vor îmbrăca creațiile designerilor sătmăreni și băimăreni și vor purta bijuterii handmade realizate de Alexandra Catargiu.

În cadrul evenimentului, echipa CM – creation de mode își lansează parfumurile THEOS și D’ORA, pentru el și ea. Acestea se adresează cuplurilor care astfel își vor putea completa ținuta cu nuanțe contemporane și exotice. Intrarea la eveniment este liberă.

Strălucire și culoare la ,,Fashion Night’s Out” –>> http://goo.gl/ww3qSx

Posted by TV1 Satu Mare on 31 Martie 2016

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="41682"]