Supărările din audiență

0
7
SAMSUNG CSC

Obișnuita audiență cu cetățenii a avut loc ieri la Prefectura Județului Satu Mare în prezența prefectul judeţului Satu Mare, Darius Filip, şeful Serviciului Juridic şi Contencios Administrativ, Cosmin Dorle, respectiv consilierul pe relaţii publice, Florin Găzdac.

Câteva dintre problemele cu care s-au prezentat cetățenii județului Satu Mare le prezentăm în cele ce urmează:
O familie din localitatea Unimăt, comuna Acâş a solicitat sprijin instituţional pentru clarificarea situaţiei închirieri păşunii comunale, având în vedere că a depus cerere pentru a beneficia de un corp de păşune pentru oile sale.
După ce i-a ascultat și a studiat documentele prezentate de către fermieri, prefectul i-a îndrumat pe aceştia să depună un memoriu pentru a se verifica modalitatea prin care s-a gestionat păşunea comunală.

Tot în cadrul audineței de marți, 2 mai, un alt cetăţean prezent, încadrat în grad de handicap accentuat, a cerut ajutor pentru a beneficia în continuare de locuinţă socială, asta după ce autorităţile locale i-au adus în vedere că va trebui să părăsească în curând spaţiul în care locuiește în prezent.
În baza documentelor deţinute, reprezentantul guvernului în teritoriu, Darius Filip, l-a asigurat pe bărbat că se va informa despre situaţia în care se află și i se va comunica soluţia finală dată de către instituţia care gestionează locuinţele sociale în municipiul Satu Mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *