Tânără de 18 ani, expertă în furturi din locuințe

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare noiembrie 23, 2016 14:06

Tânără de 18 ani, expertă în furturi din locuințe

O tânără de 18 ani care este bănuită de comiterea mai multor furturi, a fost identificată și reținută pentru 24 de ore de polițiștii careieni. La ultima încercare de a sustrage bunuri dintr-o locuință, tânăra a fost prinsă în flagrant de oamenii legii.

 Astfel, marți 22 noiembrie, polițiști de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Carei,  în echipă mixtă cu lucrători jandarmi, au prins în flagrant o tânără de 18 ani din Tășnad care, împreună cu două minore de 12 și 13 ani din Pișcolt, ar fi pătruns prin escaladarea gardului, în locuința unui careian, de unde au sustras mai multe bunuri, în valoare totală de 400 lei.

Din cercetări a reieșit că tânăra reținută este bănuită de comiterea și a altor furturi, urmând să îi fie documentată întrega activitate infracțională.

În baza probatoriului administrat, față de tânăra de 18 ani s-a luat măsura reținerii pe o perioada de 24 de ore, urmând  să fie prezentată magistraților cu propunere de luare a unor măsuri preventive. Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="52773"]