Teatrul de Nord are o nouă înfățișare

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare decembrie 22, 2015 17:08

Teatrul de Nord are o nouă înfățișare

Marți a avut loc Conferința finală a proiectului de reabilitare a patrimoniului istoric și cultural din municipiul Satu Mare a Teatrului de Nord. Evenimentul a marcat finalul lucrăririlor realizate prin intermediul fondurilor europene.

Cu o nouă fațadă și un interior mult mai primitor și vizibil transformat, așa s-a prezentat clădirea Teatrului de Nord la conferința finală de închidere a proiectului de reabilitare prin fonduri europene.

Potrivit celor declarate de managerul Teatrului de Nord Vasile Țăran, sătmărenii vor putea asista la primul spectacol realizat pe scena Teatrului de Nord abia în luna mai iar mutarea definitivă va fi făcută la începutul lunii septembrie a anului 2016.

Primarul municipiului Satu Mare, prezent la eveniment, a transmis câteva cuvinte de mulțumire celor care s-au implicat în acest proiect de reabilitare a Teatrului de Nord.

Printre lucrările realizate în cadrul proiectului de reabilitare a Teatrului de Nord se numără: consolidarea structurii de rezistență, consolidarea acoperișului, instalații sanitare, electrice și de sunet complet noi precum și finisaje interioare de înaltă calitate. Realizarea lucrărilor a costat peste 13 milioane de lei.

Teatrul de Nord are o nouă înfățișare –>> http://goo.gl/1RaCWA

Posted by TV1 Satu Mare on 22 Decembrie 2015

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="37221"]