Tu accesezi, iar Apaserv te informează

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare octombrie 18, 2016 15:50

Tu accesezi, iar Apaserv te informează

Cu un slogan sugestiv, şi anume Fiecare picătură contează, Apaserv Satu Mare asigură şi informarea cetăţeanului din toate punctele de vedere. Accesând website-ul societăţii, sătmărenii pot afla cu uşurinţă toate serviciile oferite de operatorul regional.

Scopul site-ului Apaserv este de a oferi vizitatorilor un mod mai ușor de a afla detalii cu privire la serviciile şi activitatea companiei. Acest portal online este interactiv și oferă un acces mai simplu la informaţii, prin intermediul unei restructurări a meniului. Clienții actuali și potențiali vor găsi informații utile despre serviciile de alimentare cu apă potabilă şi de canalizare, încă de pe pagina de start a site-ului.

Cea mai importantă noutate este posibilitatea creării unui CONT CLIENT, cu beneficii imediate pentru utilizatori. Conținutul paginii va fi actualizat constant cu informații utile, articole, buletine informative şi anunțuri ale companiei.

Designul modern, accesul facil la informații și optimizarea pentru dispozitive mobile transformă pagina de internet Apaserv în principala sursă de informare pentru sătmăreni.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="48993"]