Un colţ de oraş în care oamenii îşi ajută semenii

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare mai 27, 2016 20:51

Un colţ de oraş în care oamenii îşi ajută semenii

Cu toate că trăim într-o lume în care goana după bani şi neglijarea aproapelui au devenit un trend, descoperim, din când în când, că există şi oameni care îşi ajută semenii în fiecare zi, atât prin rugăciune cât şi prin fapte. Vă prezentăm un caz care cu siguranţă vă va emoţiona şi pune pe gânduri.

Reprezentanţii Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor, împreună cu numeroşi cetăţeni cu suflet mare sunt alături de doamna Georgiana, o femeie care trăieşte singură într-un apartament din muncipiu, dar pentru care singurătatea este un cuvânt demult şters din vocabular. Vecinii, prietenele şi mulţi alţi sătmăreni sunt aproape de Georgiana şi o ajută, fie cu bunuri materiale, alimente, medicamente, fie prin rugăciune sau printr-o vorbă bună.

Georgiana se descrie ca fiind o persoană credinciosă, care nu are nevoie de prea multe lucruri ca să fie fericită.

Pentru că se deplasează foarte greu, Georgiana a primit din partea Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor un scaun cu rotile.

Apropiaţii Georgianei îi îndeamnă pe toţi cei care sunt dispuşi să ajute un suflet curat să-i calce pragul femeii care nu are nevoie de comori, ci de o vorbă bună şi o mâncare caldă.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="44272"]