UN PAS SPRE CARIERA DE ANTREPRENOR

Dulf Alexandra
By Dulf Alexandra martie 31, 2017 14:03

UN PAS SPRE CARIERA DE ANTREPRENOR

Elevii de liceu sunt ajutați să-și dezvolte spiritul de antreprenor. Târgul Regional al Firmelor de Exercițiu “Un pas spre carieră” aflat la cea de-a III a ediție, a fost ocazia perfectă pentru ca tinerii liceeni să-și pună la bătaie imaginația creând unele dintre cele mai ingenioase firme virtuale.

Printre participanți nu au fost doar elevii din liceele sătmărene, ci și elevi ai unor licee cu profil tehnologic din Baia Mare și Zalău dornici să demonstreze că firmele lor, deocamdată virtuale, sunt cele mai de succes.
Firme specializate în producția de produse bio, studio-uri de fotografie, magazine cu rochii de mireasă, firme pentru comercializarea vinurilor, sunt numai câteva dintre ideile viitorilor posibili antreprenori. Dintre firmele virtuale, am remarcat o pensiune tradițională din Maramureș iar tinerele reprezentante au fost îmbrăcate în straie populare, specifice zonei . Totodată, a atras atenția și o firmă de zbor aerian care promite “o călătorie spre paradis”.
Evenimentul a fost organizat de Colegiul Economic Gheorghe Dragoș în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="54858"]