Un spectacol improvizat lansează un parteneriat

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare martie 23, 2016 17:55

Un spectacol improvizat lansează un parteneriat

Miercuri, 23 martie, în cadrul unei conferințe de presă s-a vorbit despre lansarea parteneriatului dintre Teatrul de Nord și Asociația SamStudia în programul Omnipass. Primul spectacol în cadrul parteneriatul va avea loc vineri, 25 martie de la ora 19 în sala mare a Casei de Cultură.

Inițiativa Asociației SamStudia de a realiza un parteneriat cu Teatrul de Nord Satu Mare a fost bine primită și va fi lansată oficial vineri, 25 martie în cadrul unui nou spectacol improvizat, iar pe baza actului de identitate, persoanele cu vârsta curprinsă între 14 și 35 de ani vor putea achiziționa un bilet cu 5 lei.

În cadrul acestui parteneriat, posesorii cardului Omnipass Satu Mare vor putea beneficia de o reducere de 50% la biletele de spectacol, atât la secția română cât și la secția maghiară. Dintre spectacolele care beneficiază de reducere vor fi excluse premierele, spectacolele speciale, galele sau festivalele organizate de Teatrul de Nord în parteneriat cu terți.

Cardul Omnipass este o inițiativă nouă în Satu Mare, prin care asociația SamStudia dorește să creeze cea mai mare comunitate de tineri sătmăreni, oferind reduceri la diferite locații și instituții culturale.

Spectacolul de improvizație pune la încercare atât actorii cât și publicul, pentru că actorii vin cu regulile, iar publicul cu propunerile. Prețul unui bilet întreg este de 20 de lei.

Un spectacol improvizat lansează un parteneriat –>> http://goo.gl/0aCojy

Posted by TV1 Satu Mare on 23 Martie 2016

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="41362"]