URMĂRIT GENERAL, REȚINUT ÎN PETEA

Dulf Alexandra
By Dulf Alexandra martie 14, 2017 13:07

URMĂRIT GENERAL, REȚINUT ÎN PETEA

Polițiștii de frontieră sătmăreni au depistat și predat autorităţilor competente un bărbat de 43 de ani din Satu Mare, care era urmărit general pentru săvârșirea mai multor infracțiuni.

Totul s-a întâmplat luni, 13 martie, în jurul orei 11.00, când la Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a intra în țară bărbatul în vârstă de 43 de ani, din județul Satu Mare.

În urma verificărilor efectuate pentru intrarea în România, polițiștii de frontieră au constatat că bărbatul figurează ca fiind urmărit general.

Pe numele acestuia Tribunalul București a emis un mandat european de arestare și un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Sătmăreanul este condamnat pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional, trafic de influență în formă continuată, cumpărare de influență, complicitate la fals material în înscrisuri oficiale în formă continuată și uz de fals.

Persoana în cauză a fost predată de către polițiștii de frontieră unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al I.P.J. Satu Mare, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="54680"]