Vanghelie, Șova și Ghiță suspendați din PSD

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare octombrie 22, 2014 19:39

Vanghelie, Șova și Ghiță suspendați din PSD

vanghelie_sova_ghita_27060900Reuniți în ședință de urgență, liderii PSD au decis, marți după-amiaza în Biroul Permanent  Național suspendarea din partid a lui Sebastain Ghiță, Dan Șova și Marian Vanghelie.

“Cei care greșesc, plătesc!”, a declarat Victor Ponta, care a spus despre cei trei că i-a „autosuspendat” din partid. Scandalul a pornit de la situația creată de Viorel Hrebenciuc, dar și în urma publicării unor convorbiri telefonice legate de acest subiect. În plină campanie electorală pentru prezidențiale, acești lideri din PSD au făcut greșeli care duc la degradarea imaginii partidului și implicit a candidatului Victor Ponta.

“Am reiterat un mesaj foarte clar, apropo de acuzaţiile aduse unor membri ai partidului în această perioadă: să se pună la dispoziţia justiţiei şi, dacă sunt vinovaţi de ceva, să-şi asume responsabilitatea. Decizia lui Hrebenciuc e un semnal foarte clar”, a declarat Victor Ponta.

“În ultimele 24 de ore au fost atacuri de imagine, am discutat foarte clar şi cei care au apărut – Şova, Vanghelie, Ghiţă – toţi trei se vor suspenda din partid. Cei care greşesc, plătesc. Cei care au probleme trebuie să şi le lămurească”, a mai spus Ponta.

Articole relevante

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="13913"]