Vânt puternic și ploi zgomotoase în Satu Mare

0
21

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare de vreme închisă cu averse, ploi și descărcări electrice în aproape toată țara. Atenționarea a intrat în vigoare duminică și este valabilă până marți seara în jurul orei 21.

În următoarele două zile, instabilitatea atmosferică va fi accentuată, în nord-vestul şi vestul ţării, cantităţile de apă vor depăşi local 20 de litri pe metru pătrat, iar în zona Carpaţilor Occidentali şi Meridionali, precum şi pe dealurile aferente vor ajunge la 50 de litri pe metru pătrat.

Ploi, descărcări electrice şi vânt puternic se vor semnala, pe arii şi intervale de timp mai restrânse, şi în regiunile sudice şi sud-estice. Informarea de instabilitate atmosferică a intrat în vigoare duminică, la ora 12.00 și va dura până marți, 14 iunie, ora 21:00.

Începând de joi vremea devine frumoasă în Satu Mare cu maxime ce vor atinge pragul de 30 de grade iar mercurul din termometre va indica pe timpul nopții o minimă de 17-18 grade. Cerul va fi în mare parte senin iar șansele de precipitații sunt minime.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *