Vitezomani sătmăreni “premiați” cu amenzi

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare ianuarie 11, 2017 14:09

Vitezomani sătmăreni “premiați” cu amenzi

38 de vitezomani de pe raza județului Satu Mare au fost recompensați ieri de către polițiști cu câte o amendă. Doi dintre ei, mai puțini norocoși, sunt de ieri pietoni întrucât le-au fost suspendate permisele de conducere.

Poliţiştii rutieri continuă acţiunile pentru prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente de circulaţie pe raza judeţului. În cursul zilei de ieri, 10 ianuarie, s-a acționat cu aparatura radar în vederea identificării şi sancţionării conducătorilor auto care încalcă limita legală de viteză

În acest context au fost aplicate 38 de sancțiuni contravenționale strict șoferilor care circulau cu viteză, peste limita legală. Pentru doi dintre aceștia s-a dispus și măsura complementară de reținere a permisului de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce. Doar în cursul nopții de ieri spre astăzi, un tânăr de 22 de ani din Cehăluț, a fost surprins de polițiști în timp ce conducea  autoturismul proprietate personală pe strada Careiului din Satu Mare, cu o viteză de 108 km/h. Un alt tânăr de 24 de ani din  Turț, a condus un autoturism pe DN 19, în  localitatea Turulung cu o viteză de 104 km/h.

Poliţiştii sătmăreni spun că astfel de acțiuni vor avea loc și în zilele următoare pe drumurile publice de pe raza judeţului, pentru a-i determina pe participanţii la trafic să adopte un comportament responsabil şi să respecte regulile de circulaţie.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="54021"]