Wizz Air: ,,Suntem mândrii că am ajuns la Satu Mare’’

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare noiembrie 4, 2016 15:09

Wizz Air: ,,Suntem mândrii că am ajuns la Satu Mare’’

Cu noul zbor de la Satu Mare, Wizz Air şi-a consolidat poziţia de lider în România. Reprezentanţii companiei aeriene au organizat vineri o conferinţă de presă, în cadrul căreia au vorbit despre acest nou zbor, de pe al zecelea aeroport Wizz în ţară.

La conferinţă a participat conducerea Consiliului Judeţean, directorul Aeroportului Satu Mare, iar din partea Wizz Air a şeful de relaţii externe Tamara Vallois. Preşedintele Pataki Csaba s-a arătat extrem de încântat de noua cursă, subliniind că pasagerii sătmăreni şi nu numai vor avea posibilitatea să călătorească în cele mai bune condiţii.

Primul zbor a aterizat la Satu Mare luni, 31 octombrie, cu 160 de pasageri de la Londra şi a transportat 171 de pasageri spre Marea Britanie. Zborurile sunt operate cu aeronave Airbus 320, cu 180 de locuri.

În cadrul conferinţei de presă ce a avut loc în sala mică a Palatului Administrativ, directorul de relaţii externe al Wizz Air, Tamara Vallois, a declarat următoarele: ,,Suntem mândri să fim prima companie aeriană care operează rute internaţionale, iar factorul de încărcare mare de pe primele două zboruri demonstrează că oamenii din Satu Mare au aşteptat cu nerăbdare oportunităţi de călătorie low cost’’, a precizat reprezentantul Wizz Air.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="52101"]