Zece ani de Auchan în România

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare octombrie 7, 2016 16:38

Zece ani de Auchan în România

Auchan România, unul dintre cei mai mari retaileri de pe piața locală, a împlinit 10 ani de la deschiderea primului hipermarket din România. Astfel, şi magazinul din Satu Mare a sărbătorit acest moment vineri, 7 octombrie, alături de consumatorii săi.

După ce timp de 10 ani Auchan a făcut Diferența cu Plus, oferind clienților săi o gamă largă de produse cu prețuri mici, în fiecare zi, compania a invitat vineri consumatorii să contribuie prin voturile lor la a face Diferența cu Plus pentru orașul în care trăiesc. Mai exact, este vorba despre Campania “Mobilizatron” menită să mobilizeze clienții Auchan din cele 18 orașe în care retailerul are deschise 33 de magazine, invitându-i să aleagă una dintre cele 3 proiecte propuse de companie pentru dezvoltarea comunităților locale: educație (crearea de spații educaționale alternative), ajutor umanitar (pachete pentru copii și vârstnici din mediile defavorizate), respectiv mediu (activitate de ecologizare sau împădurire).

La evenimentul de vineri a participat şi conducerea municipiului Satu Mare.

Suma totală pe care compania o va direcționa către dezvoltarea comunităților locale în urma proiectului Mobilizatron depășește 200.000 euro.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="48606"]