Zeci de șoferi, amendați aspru de polițiștii sătmăreni

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare ianuarie 6, 2017 16:51

Zeci de șoferi, amendați aspru de polițiștii sătmăreni

Amenzi de peste 21.000 lei au aplicat polițiștii doar în cursul zilei de ieri în cadrul acțiunilor de control desfășurate în trafic pe raza județului Satu Mare. Totodată, de ieri cinci șoferi au ajuns pietoni, fiindu-le suspendate permisele de conducere

Pe parcursul zilei de ieri, polițiștii rutieri au continuat să desfășoare acţiuni pentru  prevenirea și combaterea încălcării normelor rutiere dar și pentru verificarea echipării autovehiculelor cu anvelope de iarnă pe timpul sezonului rece și a celor care circulă cu defecțiuni tehnice.

Astfel, pentru nefolosirea centurii de siguranță sau a altor dispozitive de retenție omologate, au fost aplicate 47 sancțiuni contravenționale iar pentru autovehicule identificate în trafic cu defecțiuni tehnice sau cu anvelope neconforme, au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale. Polițiștii au beneficiat de sprijinul specialiștilor Registrului Auto Român, pe baza concluziilor cărora au fost retrase 4 certficate de înmatriculare, pentru auovehicule cu defecțiuni tehnice, depistate în trafic.

Pentru toate abaterile  rutiere constatate la nivelul  județului, au fost aplicate 190 sancţiuni contravenţionale în valoare de 21 420 lei, iar ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut 5 permise de conducere.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="53956"]