Ziua Mondială a Apei marcată la Satu Mare

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare martie 22, 2016 15:50

Ziua Mondială a Apei marcată la Satu Mare

Ziua Mondială a Apei a fost marcată și în acest an de către compania Sc Apaserv Satu Mare. Evenimentele dedicate acestei zile au început cu un Simpozion organizat la ,,Casa Verde din Grădina Romei.

Deschiderea evenimentului a fost făcută de către directorul Apaserv, Dan Stegerean, care a vorbit despre importanța consumului de apă tratată în viața de zi cu zi.

La acest simpozion a dat curs invitației directorul Apelor Române Satu Mare, Vasile Andrieș. În județul Satu Mare, în urma acțiunilor de igienizare, cantitățile de deșeuri menajere de pe cursurile de ape au scăzut față de anii trecuți.

Agenția pentru Protecția Mediului a organizat un concurs intitulat ,,Apă și locuri de muncă”, iar cu ocazia Zilei Mondiale a Apei a avut loc premierea desenelor câștigătoare, cu participarea unităților de învățământ .

De asemenea, tot în cadrul acestei zile, Uzina de Apă de la Mărtinești a organizat Ziua Porților Deschise, prilej cu care elevii din Satu Mare au putut vizita atât Uzina de Apă cât și Stația de Epurare a Apei.

Ziua Mondială a Apei marcată la Satu Mare –>> http://goo.gl/0J2Kf2

Posted by TV1 Satu Mare on 22 Martie 2016

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="41273"]