Ziua Națională a Bibliotecarului marcată la Satu Mare

0
2

Luni, 25 aprilie, Biblioteca Județeană Satu Mare a găzduit două activități: Ziua Internațională a Cărții și a Dreptului de Autor precum și Ziua Națională a Bibliotecarului. Totodată a avut loc și prima acțiune ,,Citește și dă mai departe la schimb de carte”.

Biblioteca Județeană Satu Mare alături de Asociația Națională a Bibliotecarilor și Bibliotecilor Publice din România, Filiala Satu Mare și Centrul de Formare Biblionet, au organizat un colocviu profesional cu participarea tuturor bibliotecarilor din județul Satu Mare.

Acest eveniment s-a realizat cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Satu Mare și a fost un prilej de a împărtăși bucuria apartenenței la profesia de bibliotecar și de a transmite informații și practici utile în munca de zi cu zi a acestora.

De asemenea, a fost demarată și prima acțiune de schimb de carte din acest an. Sub genericul ,, Citește și dă mai departe la schimb de carte”, evenimentul s-a derulat simultan la sediul central al bibliotecii, la Filiala nr. 1 și nr. 2 din Satu Mare.

Rețeaua de biblioteci publice sătmărene se compune dintr-o bibliotecă județeană, una municipală, patru biblioteci orășenești și 55 de biblioteci comunale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *